Open 12.4 training

Overzicht van Open 12.4

Open 12.4: Geschiedenis en competitie-optredens van deze training zijn een CrossFit workout die op 15 maart 2012 is aangekondigd als onderdeel van de 2012 CrossFit Open. Het is een AMRAP (zo veel rondes als mogelijk) training die 12 minuten duurt. De training bestaat uit drie bewegingen: 150 wall ball shots, 90 double-unders en 30 muscle-ups. Het voorgeschreven gewicht voor de wall ball shots is 20 pond voor mannen en 14 pond voor vrouwen. De training wordt als uitdagend beschouwd vanwege het hoge aantal herhalingen en de technische moeilijkheid van de muscle-up beweging.

Open 12.4: Omschrijving van de training

De training begint met 150 wall ball shots, waarbij de atleet de bal moet gooien naar een doelwit dat 10 voet hoog is voor mannen en 9 voet hoog voor vrouwen. Na het voltooien van de wall ball shots gaat de atleet verder naar 90 double-unders, waarbij ze touwtje moeten springen en het touw twee keer onder hun voeten moeten laten doorgaan bij elke sprong. Tot slot moet de atleet 30 muscle-ups voltooien, een complexe gymnastiekbeweging die een combinatie van een pull-up en een dip op gymnastiekringen inhoudt. De training wordt gescoord op basis van het totale aantal rondes en herhalingen dat binnen de 12 minuten tijdslimiet wordt voltooid.

Open 12.4: Variaties en opties voor aanpassing van de training

Variaties en opties voor aanpassing van Open 12.4: Open 12.4 is een uitdagende training die een hoog niveau van vaardigheid en fitheid vereist. Voor atleten die de voorgeschreven bewegingen niet kunnen uitvoeren, zijn er verschillende aanpassingsopties beschikbaar. Voor de wall ball shots kunnen atleten een lichter gewicht gebruiken of een lager doelhoogte. Voor de double-unders kunnen atleten enkele unders uitvoeren of het aantal herhalingen verminderen. Voor de muscle-ups kunnen atleten jumping muscle-ups uitvoeren of vervangen door pull-ups en dips.

Tips en strategieën voor Open 12.4

Tips en strategieën voor Open 12.4: Om Open 12.4 efficiënt en veilig te voltooien, moeten atleten zich richten op het indelen van hun energie gedurende de training. Het is belangrijk om de wall ball shots en muscle-ups te verdelen in beheersbare sets en een consistente snelheid aan te houden bij de double-unders. Atleten moeten ook letten op hun houding en techniek, vooral bij de muscle-ups, om blessures te voorkomen en energie te besparen. Een voorgestelde warming-up routine kan mobiliteitsoefeningen voor de schouders en heupen omvatten, evenals oefen sets voor elke beweging.

Prestaties van atleten in Open 12.4

Prestaties van atleten in Open 12.4: Het gemiddelde aantal rondes dat door atleten wordt voltooid, varieert afhankelijk van hun vaardigheidsniveau en fitheid. Voor gevorderde atleten wordt het voltooien van 4-6 rondes als een goede score beschouwd, terwijl gemiddelde atleten streven naar 2-4 rondes. Beginnende atleten kunnen zich richten op het voltooien van zoveel mogelijk herhalingen binnen de tijdslimiet.

Conclusie

Conclusie: Open 12.4 is een uitdagende CrossFit training die de uithoudingsvermogen, kracht en vaardigheid van een atleet test. Met de juiste aanpassing en indeling kunnen atleten van alle niveaus deelnemen aan de training en de voordelen van functionele fitness training ervaren.